Siirry suoraan sisältöön

OTA YHTEYTTÄ

  Täytä allaoleva esitietolomake

  Nimi (pakollinen):

  Sähköpostiosoite (pakollinen):

  Puhelinnumero (pakollinen):

  Tarvitsen nopeaa huoltoa sivustolle:

  Kuvaile lyhyesti mitä ongelmia tai tarpeita sivustolla on:

  Roskapostin estokysymys (pakollinen):

  Suora viestintä

  Kun pyydät lomakkeella palvelusi korjausta pääset suoraan yhteyteen asiantuntijamme kanssa. Useimmat ongelmat ja ratkaisut edellyttävät viestintää sinun tai kolmannen osapuolen (esim. palvelintarjoaja) kanssa. Asiantuntijamme pitävät sinut ajan tasalla korjauksen etenemisestä.

  Älä huoli, jos et ole varma tuleeko lomakkeelle oikeat tiedot tai jos et pysty kuvaamaa verkkosivustosi ongelmaa tarkasti. Kysymme tarvittaessa lisää kerätäksemme tarvitsemamme tiedot ja pyrimme selvittämään ongelmat mahdollisimman nopeasti.

  Tavoitat meidät myös Whatsapp -yhteyden kautta (+358 50 3374596)

  Tietoturva Mielessä

  Tehtävienhallintajärjestelmämme avulla voimme käsitellä pyyntösi turvallisesti ja tehokkaasti. Kun annat meille kirjautumistiedot sivustollesi tai/ja palvelimellesi, tiedot salataan ja vain henkilökuntamme pääsee niihin käsiksi.

  Otamme varmuuskopion ennen minkään työn aloittamista. Tämä tarkoittaa, että voimme peruuttaa milloin tahansa, jos ongelmia ilmenee. Tarkistamme sivuston myös mahdollisten tietoturvaongelmien tai odottamattomien tiedostomuutosten varalta.

  Lupauksemme sinulle

  Jokaisen korjauksen tai tehtävän hoitaa WordPress-asiantuntija, jonka päätehtävänä on varmistaa, että ongelmasi on ratkaistu tehokkaasti ja olet tyytyväinen saamaasi palveluun.

  1. Vikkelä reagointi  Keskimääräinen vastausaikamme ensi viestiisi on arkisin alle 1 tunti ja viikonloppuisin/pyhinä noin 3 tuntia. 
  2. Asiantuntijuus  Kaikilla wpfix.fi -tiimin jäsenillä on usean vuoden kokemus WordPressistä ja kotisivujen ongelmista.
  3. Nopea korjaus  Useimmat ongelmat ratkeavat jo saman päivän aikana!
  4. 100% tyytyväisyystakuu  Jos olet tyytymätön tekemäämme työhön, palautamme rahasi tai emme laskuta tehtävästä.

  Jaa tämä: