Siirry suoraan sisältöön

WordPress Tähtiylläpito

89.00

Tarjoamme jatkuvaa laajaa WordPress ylläpitoa ja teknistä tukea.

Palvelu sisältää:

  • WordPress ylläpito ja seuranta
  • Lisäosa- ja teemapäivitykset (myös tiedostoista käsin)
  • Uusien ominaisuuksien tai muutoksien tekeminen (1 kpl kuukaudessa)
  • Nopeus- ja koodioptimointi päivitysten yhteydessä
  • Tietoturva ja haittaohjelmasuojaukset
  • Varmuuskopiointi ja varmistukset
  • Suomenkielinen tekninen tuki 24/7
Osasto:
Jaa tämä:

Voimme hallita kaikkia WordPress- ja WooCommerce -lisäosia ja teemoja.

Hallitut päivitykset

Pidämme WordPress -alustan, teemat ja lisäosat ajan tasalla. Teemme päivitykset palveluun vähintään kerran kuukaudessa tai tarvittaessa useammin (ns. tietoturvapäivitykset). Ilmoitamme sinulle, mikäli jonkin osa sivustosi vaatii enemmän huomiota esim. lisäosan vaihtamisen turvallisempaan tai palvelinpäivityksiä.

 Palvelun nopeusoptimointi

Päivitysten yhteydessä teemme aina katsauksen sivuston nopeuteen ja ohjelmakoodin optimointiin. Mikäli päivitysten mukana tulee sellaista uutta käyttöä hidastavia toimintoja tai esim. Google muuttaa mittauskäytäntöjään optimoimme sivuston nopeammaksi. Ilmoitamme sinulle, mikäli jonkin osa sivustostasi vaatii enemmän huomiota nopeuden varmistamiseksi.

 Uudet toiminnot tai vanhojen muokkaus

Sivustot kehittyvät jatkuvasti toiminnoiltaan tai tarpeet muuttuvat. Tähtipalveluun sisältyy yhden uuden toiminteen (esim. yhteystietolomake, Google konversiomittaus) käyttöönotto tai jonkun vanhan ominaisuuden muutostyö kerran kuukaudessa. Muutostöitä voi olla esim. tiettyjen tekstien piilottaminen tai ulkoasuun liittyvä muutos. Isot muutokset ja lisätyöt teemme tuntihintaisena lisätyönä

Tietoturva ja varmuuskopiointi

Kartoitamme sivustosi tietoturvan kannalta ja teemme tarvittaessa tietoturvaa parantavia toimia. Tarkistamme sivustosi haittaohjelmien tai hyökkäysten varalta tarvittaessa. Varmistamme, että sivustosi on varmuuskopioitu toimintaasi vastaavalla tavalla.

Suomenkielinen WordPress- tuki

Korjaamme havaitut WordPress -ongelmat automaattisesti ja varmistamme, että sivustosi toimii hyvin. Olemme käytettävissä 24/7 ja voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostin tai puhelimen kautta.

Ei minimisopimusta

Ylläpitopalvelumme jatkuu kuukausittain automaattisesti ilman peruutusilmoitusta. Mikäli et ole tyytyväinen palveluluumme, hyvitämme sinulle kuukausimaksun. Mikäli maksat palvelun heti (PayPal-tili tai luottokortit) saat kuluvan kuukauden palvelun ilmaiseksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WordPress Tähtiylläpito”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *